Politica de confidentialitate

1. Introducere

Eco Constructing (S.C. ECO ECONSTRUCTING S.R.L.) este o companie specializata in livrarea de solutii pentru epurarea apelor uzate menajere.

Aceasta nota de informare vizeaza activitatile de prelucrare a datelor cu caracter personal efectuate de catre compania S.C. ECO CONSTRUCTING S.R.L.

Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal se aplica tuturor prelucrarilor de date cu caracter personal pe care le desfasuram, precum si tuturor interactiunilor cu website-ul nostru gazduit pe domeniul www.ecoconstructing.ro.

2. Denumirea operatorului de date si a proprietarului website-ului

S.C. ECO CONSTRUCTING S.R.L. este operator de date cu caracter personal si proprietara a website-ului www.ecoconstructing.ro.

3. Activitatea noastra

Fondata in anul 2002 societatea Eco Constructing SRL are peste 16 ani de experienta in livrarea de solutii pentru epurarea apelor uzate menajere. De-a lungul anilor am oferit intotdeauna solutii si tehnologii performante cu un raport pret/calitate optim pentru clientii nostrii. Atentia noastra nu se termina odata cu punerea in functiune a statiilor de epurare, ajutam si in exploatarea acestora pentru mentinerea si asigurarea performantelor initiale.

4. Datele personale pe care le prelucram

Colectarea datelor dumneavoastra personale este limitata strict la ceea ce este necesar pentru a va furniza toate informatiile necesare vis-a-vis de procesul de achizitionarea si montare a statiilor de epurare comercializate de catre compania noastra.

Datele personale pe care le prelucram pot include:

1. date de baza pentru solicitarea unei oferte sau a unei solutii tehnice;

2. date de contact, precum numar de telefon, adresa de email, adresa dumneavoastra – aceste date urmand a fi utilizate si in procesul de ofertare;

3. cont bancar si alte informatii financiare care ne permit desfasurarea relatiei contractuale de orice fel, atunci cand exista;

5. Cum colectam datele personale

Colectam doar acele date personale pe care ni le furnizati in mod voluntar (in format fizic sau electronic), precum si informatii disponibile din surse publice:

– cu ocazia interactiunilor client/partener - reprezentant Eco Construncting SRL, desfasurate in baza unui contract de colaborare sau in discutiile preliminare, in negocierea si pregatirea unui astfel de contract

– prin intermediul website-ului nostru, cu ocazia completarii formularelor de contact, in vederea solicitarii de informatii sau a unei oferte financiare cu privire atat la statiile de epurare sau a serviciilor de mentenanta si reconditionare

– atunci cand ne contactati prin e-mail, daca va exprimati interesul cu privire la statiile de epurare sau a serviciilor de reconditioanare si mentenanta oferite de catre compania noastra

– in contextul unei intalniri la un eveniment de afaceri (de exemplu, prin schimbul de carti de vizita)

Mentionam faptul ca pe website-ul www.ecoconstructing.ro NU sunt setati si instalati nici un fel de cookie-uri.

6. Temeiuri legale si scopurile prelucrarii

Deoarece sunteti indreptatit sa stiti scopul in care prelucram datele dumneavoastra personale, va vom informa inainte de a prelucra datele dumneavoastra personale in alt scop decat cel pentru care ne-ati incredintat datele dumneavoastra personale.

Oferte financiare si furnizare de informatii

Colectam informatiile necesare in procesul de ofertare, pentru a putea evalua corect orice solicitare primita din partea dumneavoastra vis-à-vis de produsele / serviciile comercializate de catre compania Eco Construncting SRL si pentru care ati manifestat un interes.

De asemenea, vom pastra evidenta persoanelor care au solicitat o cotatie de pret / au cerut informatii relevante vis-à-vis de produsele / serviciile comercializate, chiar daca acestia au achizitionat sau nu unul din serviciile sau produsele companiei.

7. Informatii referitoare la procesul de recrutare

Puteti aplica pentru o pozitie in cadrul SC Eco Constructing SRL prin completarea formularului de contact din cadrul paginii Contact a website-ului nostru, prin e-mail sau prin transmiterea sau depunerea in format fizic la sediul nostru a aplicatiei dumneavoastra.

Atunci cand aplicati prin utilizarea formularelor de contact prezente pe website-ul companiei, va vom solicita numele complet, adresa de e-mail, numarul de telefon si adresa de corespondenta, precum si un CV si o scrisoare de intentie al caror format si continut sunt lasate la latitudinea dumneavoastra.

Vom folosi datele dumneavoastra personale referitoare la procesul de recrutare pentru:

• a evalua daca sunteti potrivit pentru o pozitie deschisa in cadrul SC Eco Constructing SRL

• a va contacta cu privire la aplicatia dumneavoastra

• a administra procesul de recrutare

• a va contacta cu privire la posturile care devin disponibile ulterior si pentru care consideram ca aveti profilul profesional potrivit

8. Durata de stocare

Datele colectate necesare completarii contractelor si emiterii facturilor fiscale sunt pastrate in arhiva contabilitatii pe o perioada de cel putin 10 ani de la data emiterii (asa prevede legea codului fiscal).

Vom sterge datele dumneavoastra personale atunci cand acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile in care au fost colectate sau atunci cand va retrageti consimtamantul (daca prelucrarea datelor dumneavoastra se intemeiaza pe consimtamant), cu exceptia cazurilor in care prelucrarea datelor dumneavoastra personale este necesara in temeiul unor dispozitii legale sau daca suntem altfel indreptatiti sa continuam prelucrarea.

De asemenea, vom retine datele dumneavoastra personale pentru o perioada de timp suplimentara, in cazul in care stergerea imediata a acestora ar necesita suprascrierea sistemelor noastre de back-up si recuperare in caz de dezastru.

9. Persoane terte

Ca regula, nu divulgam sau transferam datele dumneavoastra personale catre terti. Cu toate acestea, in cazurile in care divulgarea sau transferul este necesar sau daca suntem obligati prin lege, va vom informa in cel mai scurt timp posibil cu privire la acest transfer, cu exceptia cazului in care legea aplicabila, inclusiv regulile care guverneaza obligatia de mentinere a secretului profesional, ne impiedica sa facem o astfel de informare.

In cazul in care vom divulga sau transfera datele dumneavoastra personale catre terti, vom face acest lucru in conformitate cu legile aplicabile si vom adopta masurile necesare pentru a asigura integritatea si protectia acestora.

Pentru prelucrarea datelor personale putem folosi persoane imputernicite, de exemplu, furnizori de solutii IT necesare administrarii afacerilor, inclusiv solutii de contabilitate financiara, furnizori de solutii de management al contactelor sau organizatori de conferinte. Cu toti imputernicitii vom incheia conventii de prelucrare a datelor personale cu clauze corespunzatoare care sa asigure ca imputernicitii isi asuma obligatii de prelucrare a datelor personale (inclusiv de stergere a acestora) in deplina conformitate cu legile aplicabile si care ofera un nivel adecvat de protectie a datelor dumneavoastra personale.

10. Securitatea datelor personale

Datele personale sunt securizate impotriva amenintarilor si ne asiguram ca sunt protejate prin masuri de securitate si infrastructura IT corespunzatoare. Mai mult, avem implementate masuri interne care ne permit sa descoperim, sa notificam si sa documentam incalcari ale securitatii datelor personale in cel mai scurt timp posibil iar website-ul www.ecoconstructing.ro raspunde prin conexiune securizata HTTPS.

Daca descoperim o incalcare a securitatii datelor dumneavoastra personale care prezinta un risc pentru drepturile si libertatile dumneavoastra, vom notifica Autoritatea Nationala de Supraveghere privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal. Veti fi informat cu privire la incalcarea securitatii datelor dumneavoastra personale daca aceasta conduce la un risc ridicat cu privire la drepturile si libertatile dumneavoastra.

11. Drepturile dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor personale

Aveti urmatoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra personale:

1. Dreptul de acces la datele personale.

2. Dreptul de a obtine rectificarea datelor personale inexacte.

3. Dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii datelor personale. Acest drept va este disponibil atunci cand:

• contestati acuratetea datelor dumneavoastra personale pe care le prelucram

• prelucrarea datelor personale este ilegala

• nu avem nevoie de datele dumneavoastra personale pentru scopul prelucrarii, insa dumneavoastra solicitati pastrarea lor pentru stabilirea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta

• va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra personale, pentru perioada de timp cat verificam existenta interesului nostru legitim in prelucrarea datelor dumneavoastra.

Daca aveti orice intrebari cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra personale sau daca doriti sa ne adresati vreo solicitare, precum si sa va exercitati oricare din drepturile cu privire la prelucrarea datelor personale, va rugam sa ne contactati la:

– adresa de e-mail: office@ecoconstructing.ro

– telefon: +40745.26.55.09

– sediu: Localitatea Murgesti, Strada Principal Nr.1, Comuna Acatari, jud.Mures, Romania

Vom analiza fiecare solicitare si va vom comunica actiunile intreprinse in acest sens in cel mai scurt timp posibil, dar nu mai tarziu de o luna de la momentul inregistrarii solicitarii dumneavoastra. In cazul in care avem nevoie de mai multe informatii din partea dumneavoastra sau avem dificultati in rezolvarea cererii dumneavoastra, va vom informa fara intarziere cu privire la faptul ca avem nevoie de timp suplimentar pentru a analiza in mod corespunzator cererea dumneavoastra.

In cazul in care considerati ca nu am solutionat toate cererile dumneavoastra sau sunteti nemultumiti de raspunsurile noastre, puteti formula o plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. De asemenea, va puteti adresa si instantelor de judecata.

12. Modificari ale Notei de informare

Daca ne decidem sa modificam prezenta nota de informare, vom publica o noua versiunea aici, care o va inlocui pe aceasta.

Va multumim ca ne-ati incredintat datele dumneavoastra personale si ca ne-ati acordat timpul necesar pentru a citi nota noastra de informare cu privire la prelucrarea datelor personale. Va rugam nu ezitati sa ne contactati, daca aveti orice alte nelamuriri cu privire la datele dumneavoastra personale si modul in care le prelucram.

error: Content is protected !!